Sepp Fuchs

 Sepp begon 39 jaar geleden met vliegvissen.
Hij was altijd bezig met het ontrafelen van de geheimen van een rivier, een van zijn handelsmerken is het oefenen en uitvoeren van trucworpen om obstakels te ontwijken en verschillende stromingen in een rivier te kunnen bevissen en is altijd bereid om zijn kennis te delen.

Hij een internationale Master werpinstructeur en vliegbinder en geeft werpdemos op verschillende nationale en internationale evenementen zoals de Fly Fair, Danish Fly Festival en FFF Conclave.

Sepp is lid van Dutch Association of Advanced Fly Tiers (D.A.A.F.T.),  EFFA Master Fly Casting Instructor, bestuurslid van de werpafdeling EFFA, bestuurslid van de Nederlandse afdeling EFFA en bestuurslid van Vliegvisvereniging Voorne-Putten.
 
Hij is een gecertificeerde vliegvisgids en heeft zijn examen in Noorwegen bij de Universiteit Hedmark in Elverum gedaan.
 
Hij is de uitvinder van de SF-roll cast (een manier om rolworpen te oefenen op gras), voormalig Nederlands werpkampioen en uitvinder van het maken van lussen aan een vliegenlijn met krimpkous.
                   

Bas de Bruin

Bas werd in 1996 definitief besmet met het vliegvisvirus.
Sinds die tijd heeft hij zich volledig verdiept en bekwaamd in de vliegvissport en werd Nederlands Fly-Casting Champion.


Hij behaalde zowel zijn Flycastinginstructor als Master Flycastinginstructor diploma van de European Flyfishing Association (EFFA).
Hij is openomen als lid van de Advisory castingboard en examinator van de EFFA.

Later volgde hij met succes de opleiding van gediplomeerd vliegvisgids aan de Hedmark Universiteit in Elverum Noorwegen.

Bas is een internationaal bekend flycaster en vliegvisinstructeur, hij geeft lezingen en presentaties over het werpen, vliegvissen en entomologie.

Geeft werp- en bindinstructie, werpdemo’s en verzorgt vliegvisworkshops in binnen en buitenland.
Hij was medeoprichter en 10 jaar voorzitter van de Vliegvisvereniging Voorne-Putten en is lid van het Vision World Team.
Hij heeft binnen de Vereniging Nederlandse Vliegvissers een zeer grote bijdrage geleverd voor het verbeteren van de werptechniek. Hij heeft mede het VNV-werpcertificaat ontwikkeld, deze gepromoot, opgezet en doorontwikkeld. 
Hiervoor maakte hij voor de VNV de DVD “Werpen met de vliegenhengel” en bracht zijn door hem ontwikkelde wijze van het lesgeven over de dubbele strip met gebruikmaking van pionnen in.


Voor deze bijdragen ontving hij van de VNV de zilveren speld van verdiensten.
Inmiddels kent Nederland meer dan 100 geslaagden. Daarnaast ontwikkelde hij mede de opleiding voor het VNV- werpinstructeurschap.

Hij heeft naast zijn voorzitterschap van VV-VP nog diverse bestuurlijke functies bekleed, zo was hij oprichter en voorzitter van de EFFA-Nederland en voormalig voorzitter van de adviescommissie het Oostvoornse Meer namens Sportvisserij Zuidwest Nederland.