Voor 2019 graag mail zenden

Locatie: Fyn Sandagernaes (Denemarken).


Geen plaatsen meer beschikbaarHelaas hebben wij wederom moeten besluiten wegens te drukke agenda deze workshop door te schuiven naar 2019. Deze gaat zeker door!

De instructeurs van Modernflycasting organiseren van zaterdag 5 oktober tot zaterdag 12 oktober in navolging van onze succesvolle workshops van 2013&2016 wederom een workshop zeeforel rond het eiland Fyn in Denemarken.

Waarom deze workshop? Wij vernemen vaak (nog steeds) dat vliegvissers die enthousiast zijn geraakt en vol verwachtingen naar Denemarken vertrekken vervolgens teleurgesteld huiswaarts keren.  Juist om dit te voorkomen organiseren wij deze workshop.  Natuurlijk dit is ook het vissen echter wij hebben al vele jaren ervaring om deze prachtige zilveren torpedo’s aan de vinnen te komen. Juist in deze periode bevinden de zeeforellen onder de kust.

Wij hebben in de loop der jaren voor deze periode vele goede zeeforelstekken gevonden, weten op welk moment een bepaalde plek goed kan zijn en hoe daar te vissen met de juiste materialen en vistechnieken.

De workshops die wij in 2007, 2013, 2015 en 2016 organiseerden bleken zeer succesvol te zijn en brachten vele mooie zeeforellen voor de deelnemers aan de kant. Een groot aantal deelnemers zijn na deze worksop op eigengelegenheid succesvol wezen vissen

 

De groep wisselt per dag van visstek om zoveel mogelijk variatie en info te verkrijgen.

Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 3 per instructeur! Per dag ga je met een groepje van 4 op pad (inclusief 1 instructeur /gids).

Tijdens de workshop verblijven wij in een vakantiehuis in de regio van Sandager Næs. Vanaf deze plaats zijn een groot aantal visstekken eenvoudig te bereiken.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden verblijven wij op basis van zelfcatering per huisje, dit te regelen met je medebewoners.

De vakantiehuizen zijn verder van alle gemakken voorzien met  voldoende slaapgelegenheid. Wij proberen  zoveel mogelijk dat een ieder een eigen slaapkamer of ruimte (hems) verkrijgt.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.