Workshop datum week I van 28/09 t/m 5/10-2024

Locatie: Fyn Denemarken.


2 plaatsen beschikbaar

InschrijvenWORKSHOP "SEATROUT ADVENTURES"

 

 

De instructeurs van Modernflycasting organiseren wederom een workshop zeeforel rond het eiland Fyn in Denemarken.

Waarom deze workshop? Wij vernemen vaak (nog steeds) dat vliegvissers die enthousiast zijn geraakt en vol verwachtingen naar Denemarken vertrekken vervolgens teleurgesteld huiswaarts keren.  Juist om dit te voorkomen organiseren wij deze workshop.  Natuurlijk dit is ook het vissen echter wij hebben al vele jaren ervaring om deze prachtige zilveren torpedo’s aan de vinnen te komen. In deze periode bevinden de zeeforellen onder de kust.

Wij hebben in de loop der jaren voor deze periode vele goede zeeforelstekken gevonden, weten op welk moment een bepaalde plek goed kan zijn en hoe daar te vissen met de juiste materialen en vistechnieken.

De workshops die wij in 2007, 2013, 2015, 2016, 2019,2022 en 2023 organiseerden bleken zeer succesvol te zijn en brachten vele mooie zeeforellen voor de deelnemers aan de kant. Een groot aantal deelnemers zijn na deze workshop op eigen gelegenheid succesvol wezen vissen in Denemarken.

 

De groep wisselt per dag van visstek om zoveel mogelijk variatie en info te verkrijgen.

Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 3 per instructeur! Per dag ga je met een groepje van 4 op pad (inclusief 1 instructeur /gids).

Tijdens de workshop verblijven wij in een vakantiehuis in de regio van Sandager Næs. Vanaf deze plaats zijn een groot aantal visstekken eenvoudig te bereiken.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden verblijven wij op basis van zelfcatering per huisje, dit te regelen met je medebewoners.

De vakantiehuizen zijn verder van alle gemakken voorzien met  voldoende slaapgelegenheid. Wij proberen  zoveel mogelijk dat een ieder een eigen slaapkamer of ruimte (hems) verkrijgt.

 

Voorafgaand aan deze workshop wordt ruim van te voren een info-avond georganiseerd. Heeft uw vereniging interesse in een presentatie over Zeeforel, dat kan ook!  contact even via form.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Seatrout;Zeeforel; Funen; Fyn;Bas de Bruin;Sepp Fuchs; Vliegvissen;Vliegvisworkshop; Seatrout adventures; Seatrout workshop;Zeeforel workshop;