Za 09 t/m Za 16 september 2023

Locatie: Slovenië Ljubno (Savinja).


Geen plaatsen meer beschikbaarIn 2022 hebben wij wegens de lage waterstand moeten besluiten de workshop te cancelen. De deelnemers van 2022 hebben voorrang bij inschrijving voor 2023. Zodra dit bekend is zullen wij deze workshop weer openen

 

Vliegvisworkshop

Het pakket wat wij aanbieden is incl. verblijf in Hotel op ruime 1-persoonskamer voorzien van douche/toilet, ontbijtbuffet, lunch (take-a-way), dinner, visvergunningen voor de diverse rivierstukken van de Savinja/Dreta en guiding/coaching door de gecertificeerde vliegvisgidsen (Hedmark University No.) van Modernflycasting.

De vissoorten die in deze prachtige rivieren voorkomen zijn: Beek- en Regenboogforel, Vlagzalm, Donau Zalm (Huche), Barbeel en in mindere mate Kopvoorn.

 

De workshop is zowel geschikt voor vliegvissers die of willen starten met vliegvissen op stromend water, vliegvissers die de juiste "trick" worpen willen aanleren of verbeteren en de gevorderde vliegvisser.

 

Heeft u belangstelling meldt u zich dan aan via het email-adres van onze website. Na ontvangst verzenden wij u meer informatie.