za 16 t/m za 23 september 2023

Locatie: Slovenië Ljubno (Savinja).


Geen plaatsen meer beschikbaar Wegens lage waterstanden hebben wij de workshop voor 2022 moeten cancelen. Deze deelnemers hebben voorrang voor inschrijving voor 2023. Zodra bekend is hoeveel ruimte er nog is zullen wij deze weer openen.

 

Het pakket wat wij aanbieden is incl. verblijf in Hotel op ruime 1-persoonskamer voorzien van douche/toilet met ontbijtbuffet, lunch (take-a-way), dinner, visvergunningen voor de diverse rivierstukken van de Savinja/Dreta en guiding/coaching door de gecertificeerde vliegvisgidsen (Hedmark University No.) van Modernflycasting.

De vissoorten die in deze prachtige rivieren voorkomen zijn: Beek- en Regenboogforel, Vlagzalm, Donau Zalm (Huche), Barbeel en in mindere mate Kopvoorn.

 

De workshop is zowel geschikt voor vliegvissers die of willen starten met vliegvissen op stromend water, vliegvissers die de juiste "truck"worpen willen aanleren of verbeteren en de gevorderde vliegvisser.

 

Heeft u belangstelling meld u zich dan aan via het email-adres van onze website. Na ontvangst verzenden wij u meer informatie.

 

Voor alle belangstellenden van de 2 weken organiseren wij een info-avond indien de Corona maatregelen dit toelaten

 

 

 

                                                                           Vliegvisworkshop Slovenië