Za 14 september t/m za 21 september

Locatie: Slovenië Ljubno (Savinja).


1 plaatsen beschikbaar

InschrijvenVoor de week 14-21 september is nog 1 plaats beschikbaar

 

Het pakket wat wij aanbieden is incl. verblijf in Hotel op ruime 1-persoonskamer voorzien van douche/toilet met ontbijtbuffet, lunch (take-a-way), dinner, visvergunningen voor de diverse rivierstukken van de Savinja/Dreta en guiding/coaching door de gecertificeerde vliegvisgidsen (Hedmark University No.) van Modernflycasting.

De vissoorten die in deze prachtige rivieren voorkomen zijn: Beek- en Regenboogforel, Vlagzalm, Donau Zalm (Huche), Barbeel en in mindere mate Kopvoorn.

 

De workshop is zowel geschikt voor vliegvissers die of willen starten met vliegvissen op stromend water, vliegvissers die de juiste "truck"worpen willen aanleren of verbeteren en de gevorderde vliegvisser.

 

Heeft u belangstelling meld u zich dan aan via het email-adres van onze website. Na ontvangst verzenden wij u meer informatie.

 

Voor deze week zijn nog max 1-2 plaatsen beschikbaar, voor de 2e week die gehouden wordt van za 21 september 2019 t/m za 28 september zijn ook nog 1-2 plaatsen beschikbaar.

Bij voldoende belangstellenden voor beide weken organiseren wij nog een info-avond.

 

 

 

                                                                           Workshop; Slovenië; Modernflyfishing; Fishing Slovenië, Sepp Fuchs;Bas de Bruin; Rainbowtrout;Brown trout, Savinja;Ljubno;Grayling;Vlagzalm;Bruine Forel;Dreta; Huche:Donauzalm;